Openbare avonden

‘puurheid en reinheid, kwetsbaar’

Openbare avonden zijn toegankelijk voor geïnteresseerden boven de 16 jaar.
Tijdens deze avonden worden lezingen en demonstraties helderziendheid gegeven en kan door meditatie verbinding komen met goddelijke sferen.

Vaak verwachten mensen tijdens een openbare avond een persoonlijke boodschap. Dat zal helaas niet voor iedere aanwezige mogelijk zijn. U kunt door het luisteren naar de boodschappen zelf steun en troost en inzicht krijgen. Ook als er een lezing wordt gegeven, zult u verder op uw weg geholpen worden.

Op elke avond staat er in de zaal een lichttafel waarop u een foto of naam van iemand mag neerleggen die steun en licht kan gebruiken.

De avond begint altijd met dezelfde muziek om een goede sfeer te krijgen. De voorzitter spreekt hierna een openingswoord waarna het medium de avond overneemt. Rond kwart over 9 is er een korte pauze waarin u in het naast gelegen restaurant iets kunt drinken. De avond sluit altijd met mededelingen, gevolgd door slotmuziek. Om een helende sfeer te behouden stellen wij het bijzonder op prijs als u aan het eind van de avond niet klapt. Dit kan voor het medium een schrikreactie geven.

Ons ledenaantal groeit gestaag. Als u ziet dat er nieuwe leden zijn die onwennig en alleen staan, maak dan een praatje met hen zodat zij zich niet verloren voelen. Uiteraard proberen wij, als bestuur, hier ook zoveel mogelijk op te letten.

Het wordt als storend ervaren als er in de zaal met elkaar gepraat wordt over de gegeven boodschap terwijl het medium een ander toespreekt. In de pauze en na afloop van de bijeenkomst is er gelegenheid voor contact.

Graag uw mobiele telefoon uitzetten tijdens de avond.