Cursus (nieuw)

 

 

 

Basis training Manifesteren door Tony Rekelhoff.
Afgelopen seizoen mocht ik op de slotavond een avond verzorgen voor de Cirkel. Dit keer niet als medium. Maar als Manifestatie expert. De avond werd als zeer inspirerend ervaren.
Tijdens de pauze kwam ik spontaan met het idee om voor leden van de Cirkel een training te organiseren tegen een leuke prijs, 5 dagen voor €147.  
De training was een groot succes en we konden van start met 2 groepen.
Wie weet was jij die avond niet aanwezig. Dan wil ik je met liefde uitnodigen voor de volgende basistraining. Zodat ook jij gebruik kunt maken van mijn aanbod.
Op heldere wijze leg ik uit hoe het brein werkt als co-creator met de wet van aantrekkingskracht. Deze training gaat over de ongelooflijke mogelijkheden van jouw brein. Gebaseerd op wetenschappelijke feiten maar zeker geen droog verhaal. 
Wat is er nodig om jouw brein optimaal voor jou te laten werken?
Hoe ontstaan gedragscodes en hoe ze te veranderen (zonder wilskracht en gedoe).
Jij bent een eigen authentiek persoon die beschikt over een prachtig stuk gereedschap; Jouw brein! Laat niet langer jouw oude ervaringen en opgebouwde gedragspatronen jouw leven bepalen.
Al jaren houdt ik mij bezig en maak ik studie van ons brein. Hoe werkt het? Wat is de invloed van ons brein op ons leven? Waar komen onze gedachten (overtuigingen) vandaan?
Helpen ze ons verder of juist niet? Hoe kun je dit op een eenvoudige manier beïnvloeden.
Met liefde wil ik mijn kennis delen omdat ik ervan overtuigd ben dat er nog zoveel meer voor jou mogelijk is. Bewust zijn van de kennis en technieken van de wet van aantrekkings kracht en jouw brein zijn de sleutels om voor jou het beste leven ooit te verkrijgen.
De samenwerking tussen ons bewuste en onbewuste brein in complex.
Toch is er een manier om jouw brein voor jou te laten werken i.p.v. tegenwerken.
Hoe? Dat leer je in deze bijeenkomsten. Bijeenkomsten met veel waardevolle, direct toepasbare informatie. Of het nu gaat om blessures, ziekte, stress etc, relaties, financiën.…. alles is beïvloedbaar door ons brein én het op de juiste wijze toepassen van de wet van aantrekking. Al menigmaal heb ik hiervan het bewijs in eigen leven mogen ervaren.
Ik zou het fantastisch vinden als jij voor jezelf kiest en een boost aan je levensgeluk wilt geven.
Dank ook dat jij mij door jouw keuze ook de kans geeft mijn kennis en ervaring met jou te delen.
De data voor de zaterdag zijn 5, 12, 19, 26 oktober en 2 november. 
De dagen zijn van 10.00 tot 16.00 uur.
Dus ben jij lid van de Cirkel Alkmaar? Dan bied ik jou de training aan tegen een gereduceerde prijs, géén €397 maar voor jou is de prijs €147 (inclusief materialen en mijn hoogste inzet)
Koffie, thee €1,00
Ik verzorg iets lekkers bij de koffie
Helaas is het restaurant die dag gesloten dus lunch zelf meenemen.