Ledenavond

De leden ontwikkelingsavonden kunt u bijwonen als u lid bent van onze vereniging. Op deze avonden worden onderwerpen over spiritualiteit behandeld en al wat op dit gebied mogelijk is. De ledenavonden zijn vooral bedoeld voor het werken aan spirituele ontwikkeling, waarbij ieder zijn eigen spirituele groei doormaakt.

We werken aan spirituele groei en vergroten daarbij de gevoeligheid die in ieder mens aanwezig is.

 We laten ons inspireren en kiezen een onderwerp dat op dat moment het meest past. Hierbij kun je denken aan foto’s invoelen, geïnspireerd tekenen en wastekeningen maken.

Ook mogen leden op eigen verzoek een avond verzorgen. Soms nodigen we mensen uit die ons iets bijzonders te vertellen hebben.

De avond begint altijd met muziek, waarna we een korte meditatie doen. De chakra’s worden zo opengesteld zodat de verbinding met het hogere plaats vindt.

We delen onze ervaringen in een kleine of grote groep. Ook tijdens de ledenavonden is er een lichttafel waarop u een foto of naam van iemand mag neerleggen die steun en licht kan gebruiken.

Niet-leden zijn van harte welkom om een avond met ons te mogen ervaren!

Verslag ledenavond

LICHTFEEST 2018 Hoewel we probeerden een uur eerder te beginnen, zodat wij de kinderen konden verwelkomen, startten we onze Lichtfeest (kerstfeest) een kwartiertje later. Na het mooie welkomstwoord van Jacinta heeft een van de aanwezige kinderen, een meisje van 8, een prachtig gedichtje voorgelezen. Fijn, dat de kinderen erbij waren en zich prima vermaakten met …