Terug naar De Cirkel

Bestuur

Jacinta Hoogland, voorzitter:

Ik ben Jacinta Hoogland, getrouwd en 3 kinderen. Sinds 2012 ben ik voorzitter van de Spirituele Vereniging De Cirkel Alkmaar. Samen met de andere bestuursleden wil ik met onze vereniging een plek creëren om rust en evenwicht te vinden. Een veilige omgeving om gelijkgestemden te ontmoeten, we zijn samen de vereniging. Iedereen mag er zijn. Zelf probeer ik elke dag, zonder oordelen en veroordelen, met liefde voor mijn omgeving in het leven te staan. Mijn medemens met kracht, respect en liefde behandelen, zonder iets terug te verwachten. De Universele Liefdeskracht is mijn levensbron.

 

Aafke Kramer, penningmeester:

Ik ben al vele jaren geïnteresseerd in ‘het meer tussen hemel en aarde’ en uiteindelijk kwam ik ook bij de Cirkel terecht. Bij David leerde ik dat ook ik verbinding mag maken met de andere wereld. Dat is zo mooi en waardevol! Ik vind dat iedereen dit zou moeten kunnen. Daarom ben ik in 2011 bestuurslid van de Cirkel geworden zodat ik kan bijdragen aan het veranderen van de wereld in positieve zin.

 

Wilfred Kuiken, Pr:

Mijn overtuiging is dat er meer is tussen ‘hemel en aarde’.   Het hoe en wat  is niet direct te duiden, maar door levenservaringen en interesse ben ik er steeds meer van overtuigd dat er meer is. De Cirkel is een vereniging die de ontwikkeling op spiritueel gebied mogelijk maakt en ondersteund. Op deze manier wil ik een bijdrage leveren aan een positieve mooie wereld voor iedereen.